keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Porukassa

Kävin tänään Jolan ja Hannan kanssa lenkillä. Kyseessä oli HelTrin naisten yhteislenkki, jonka tällä kertaa järjesti Jola. Tapasimme Tontunmäessä, ja juoksimme vajaan tunnin (59:31) Mankkaan ja Pohjois-Tapiolan kautta takaisin Tonttariin. Tosi mukavaa oli, ja vauhti niin haipakkaa että lenkin puolivälin paikkeilla kysyin josko voisimme juosta ihan vähän hitaammin. Ja onnistuihan se. Lenkin jälkeen kävimme yhdessä saunassa ja söimme ihan mahtavan hyvää sienipiirakkaa ja salaattia. Kiitos Jola! Seuraavan kerran juostaan varmaan meiltä, todennäköisesti kolmen viikon kuluttua keskiviikkona.

Eilen kävin taas pilateksessa, ja kahtena päivänä olen ajanut pyörällä töihin. Eilen kotimatkalla ajoin Sellon pyörän kautta, kun takavaihtaja toimi jotenkin epätäsmällisesti; vaihteet eivät aina vaihtuneet kuten olisi pitänyt. Olisin olettanut pyörän olevan täyshuollon jälkeen myös vaihteiden osalta kunnossa, mutta eipä se vaan ollut. Vaihdevaijeri vaihdettiin odottaessa ilman uutta veloitusta, ja nyt kaikki toimii taas.

Olen työmatkoilla pakannut tavarat kahteen pyörälaukkuun. Ne tulevat sateella nopeasti hiekkaiseksi, ja niitä on vähän hankala raahailla eestaas niin, etteivät vaatteet likastu tai selkä ala kiukutella. Siksipä olen päättänyt loppuviikosta kokeilla tyämatkojen ajamista reppu selässä. Jos se toimii hyvin, voisin jopa poistaa pyörästä tarakan ja siitä tulisi vähän kevyempi. Nyt illalla ajelin muutaman kilsan reppu selässä, ja tuntui oikeastaan aika kivalta kun paino oli selässä pyörän sijasta. Samalla tulee vieläkin tarkemmin harkittua mitä kaikkea oikeastaan tarvitseekaan mukaan. Joitakin purnukoita sain taas karsittua matkasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti