tiistai 4. syyskuuta 2012

Kierroksia

Pari kolme viikkoa sitten oltiin viimeksi Otaniemen kentällä juoksemassa, ja tänään oli mukaan Aten ja Peten lisäksi lupautunut myös Jupis. Juostiin melko sama treeni kuin viimeksi eli 3x800 m ja 2x400 m, viimeksi mentiin muistaakseni 4x800 m 400 m palautuksin. Nyt oli aika paljon helpompaa pitää tasaista vauhtia kun olin muistanut ottaa sykemittarinkin mukaan. Viimeksi menin enemmän tunteella, eikä ajoista juurikaan ollut tietoa.

Ilta oli mukavan aurinkoinen, ja lämmittelyjen jälkeen lähdettiin juoksemaan. Koskaan aikaisemmin en ole onnistunut juoksemaan nousujohteisesti, mutta tänään se sitten onnistui. Juoksin ne kasisataset 3:45, 3:43 ja 3:41, ratakierroksiin meni molempiin 1:39. Pikkuisen epämukavuusalueella mentiin, mutta treenin jälkeen oli taas ihan mahtava olo. Aika pitkältä se voi se yksikin ratakierros tuntua!

Aamulla olin käynyt pilateksessa ja takana oli myös parikymmentä kilsaa työmatkapyöräilyä. Kotiinpäin pyörällä ajaessa reidet allkoivatkin jo piiputtaa. Melkein jo pelkäsin etureiden kramppaavan jyrkässä ylämäessä. Onneksi siltä sentään vältyttiin. Pilateksessa on nyt syksyllä ollut tosi hyvä uusi ohjaaja, ja sen jälkeen onkin tosi hyvä olo selässä koko päivän. Tehokkaita uusia liikkeitä olen ottanut mukaan sieltä kotikuntopiiriinkin.

Viikonlopuksi on myös kivaa ohjelmaa, kun suunnitelmissa on mennä juoksemaan Viikin vitonen. Melkoista raastoa siis tiedossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti