lauantai 22. syyskuuta 2012

Mökillä

Viikon treenailut ovat sujuneet ihan suunnitellusti. Torstaina kävin Aten kanssa Heltrin uintitreeneissä Pirkkolassa ja eilen Peten kanssa kuntopiirissä Meilahdessa. Kuntopiirissä yritin tehdä liikkeet hyvin mutta iisisti huomisen puolimaratonin vuoksi. Meitä oli 25, ja neljä kierrosta mentiin. Jokaista liikettä tehtiin 30 sekuntia, ja liikkeiden välissä oli 5 sekunnin siirtymistauko. Koska liikkeitä on aina yhtä monta kuin osallistujaa, kuntopiiri kestää aina sitä pitempään mitä enemmän on porukkaa. Tietysti kierrosten määrä voi vaihdella, mutta eilen huutoäänestyksellä päätettiin tehdä vielä se neljäskin rundi.

Sadetta ja alle 10 asteen lämpötilaa on luvassa Espooseen huomiseksi. Ilokseni huomasin, että rantapuolikkaalla on jänikset myös kahden tunnin juoksijoille. Toivottavasti juoksevat tasaista vauhtia. Melko varma olen siitä, että vauhti on varmasti tasaisempaa kuin mitä itse osaisin juosta; tuppaan yleensä lähtemään ihan liian kovaa ja siitä kärsin sitten koko loppumatkan. Voi olla, että sateen vuoksi ajamme Otaniemeen pyörien sijasta sittenkin autolla.

Eilen lähdimme Peten kanssa suoraan kuntopiiristä mökille. Tällaisia meidän mökkiviikonlopuista on näköjään tullut; me kaksi kahdestaan täällä vain yksi yö kun sunnuntaina on kuitenkin joku pitkä juoksu- tai pyörälenkki ja lapset jossain muualla kavereiden kanssa. Kyllä he varmaan ihan kivasti pärjäävät, vaikka aamun tsekkauspuhelujen saldo olikin yllättävä; kuopus on pudonnut hevosen selästä ponileirillä ja esikoisella on musta silmä, kun kaveri heitti pakastepatongilla. Nyt alkaa olla jo kiire kotiin katsomaan sitä silmää (ja hakemaan Rantapuolikkaan osallistujapaketti Otaniemestä).

7 kommenttia:

 1. Hei minkä värinen paita siellä Espoossa on tänä vuonna? Mua kiinnostaa ja mistään en oo löytänyt muuta tietoo kuin että Adidaksen tekninen paita. =)

  VastaaPoista
 2. Naisille neonpinkki sinisillä raidoilla, miehille musta oranssilla raidoilla. Aika raju se naisten paidan väri, ainakin erottuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, sopii mulle! Mää niin toivoin, että olis joku mun mieleinen väri. =D Kiitos informaatiosta.

   Poista
 3. Tsemppiä huomiseen juoksuun! :)

  VastaaPoista
 4. Mäkin olen huomenna lähdössä juoksemaan Espooseen. Juuri tuskailin tuota sääennustetta, että aika kurjalta näyttää. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä sinullekin juoksuun. Märkä keli näyttää tosiaan olevan tulossa. Ja aika viileetäkin varmaan on.

   Poista