torstai 13. syyskuuta 2012

Tunnustuksia

Jippii - reilun neljän vuoden bloggaamisen jälkeen sain ensimmäisen tunnustuksen, ja jopa kolme kertaa. Tuntuupa kivalta, vähän jopa nousee puna poskille perusteluja lukiessa! Kiitos Mirjam, Iina ja Päivi! I <3 your blogs, too!

Bloggailun ihan ensimmäinen tavoite oli jakaa treenitietoa Amerikan-siskon kanssa, mutta hän ei ihan yhtä paljon innostunut treenailusta eikä oikeastaan bloggailustakaan, joten aika pian huomasin bloggailevani itsekseni. Pari kertaa sain mieheni Petrin pakotettua kirjoittamaan muutaman postauksen, mutta viimeisimmät vuoden olen kirjoitellut blogiani yksin. Pääasiassa kirjoitan triathlonista kuntoilijan näkökulmasta, joskus mukaan on lipsahtanut jotain mökki- ja perhejuttujakin. Työ- ja järjestöasiat olen ihan tarkoituksella rajannut kokonaan blogin ulkopuolelle.

Tunnustuksen sääntöjen mukaan saan jakaa sen edelleen viidelle lempiblogilleni. Vaikea juttu, sillä lempiblogeja on niin monta. Vähän aikaa pohdittuani päädyin näihin viiteen suosikkiini:

Triathlonvaimo Arja osaa kirjoittaa treenaamisesta ja kisaamisesta tosi kiinnostavalla ja hauskalla tavalla. Hänen postauksiaan oikein odotan ja lukiessani ahmin!

Jupis hämmästyttää käden taidoillaan, esimerkiksi itsetehtyä satulaa ja muita hiilikuituhommia en lakkaa ihmettelemästä. Jupis kirjoittaa aina asiaa, eikä säästele itseään kisaraporteissakaan. Jupiksen blogista bongasin joitakin vuosia sitten idean uida Seurasaaren ympäri, sitä ennen se ei olisi tullut mieleenikään.

Toffe, juoksuidolini. Toffe kirjoittaa mukavasti, ja on aina valmis kokeilemaan uutta. Vastasi jopa lähettämääni haasteeseen1 Toffen kanssa tapasimme jo pari vuotta sitten triathlonuintikurssilla.

Peque kirjoittaa punnittua ja pohdittua tekstiä triathlonista ja esimerkiksi valokuvauksesta. Hänen Triathlon-statistiikkaa -postauksensa jäi pyörimään mieleen pitkäksi aikaa. Mitä jos itsekin yrittäisin joskus tehdä jotain yhtä fiksua ja rakentavaa, kun on vähän tylsää?

Törppö, vähän uudempi blogituttavuus mutta Törppö itse on muuten tuttu triathlonkuvioista. Positiivista meininkiä, vaikka vastoinkäymisiältäkään ei ole vältytty. Aktiivista elämää ja tavoitteellista treenailua, josta on mukava lukea.

Toivottavasti jaatte tunnustusta edelleen eteenpäin!

I <3 your blog -tunnustuksen idea ja säännöt:
Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka antoi tunnustuksen.
Anna tunnustus eteenpäin 5:lle lempiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
Kopioi Post it -lappu ja liitä se blogiisi.
Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain Post it -lapulla ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.

3 kommenttia:

  1. Kiitoksia tunnustuksesta, laitoin hyvän kiertämään!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia minunkin puolesta! Pitänee varmaan jotain veret seisauttavaa projektia kehitellä syksyksi ihmeteltäväksi ;-)

    VastaaPoista
  3. Kiitti Pia! Eiköhän täältäkin suosta nousta ja ens kesänä taas mukana karkeloissa! :)

    VastaaPoista