lauantai 8. syyskuuta 2012

Vitonen

Ei ollut ihan tykkiolo eilen viimeistelylenkillä, mutta silloin sentään oli vielä toive siitä että tänään kulkisi Viikin vitosella jotenkin paremmin. No harmikseni ei kulkenut. Onneksi juoksin kuitenkin vitosen ensimmäistä kertaa (jos ei sprinttitriathlonien juoksuosuuksia lasketa) ja tein oman ennätykseni 26.53. Atenkin hyvälle kilpailulle asettamat ehdot täyttyivät, kun en eksynyt enkä ollut viimeinen. Tuo viimeksimainittu oli kyllä todella lähellä, kuten tuloksista näkyy.

Kisapaikalla kaikki sujui hienosti, kirjoiteltiin nimet osallistujalistaan ja maksettiin vapaaehtoinen viiden euron osallistumismaksu. Pieni verryttelylenkkikin juostiin, hörppäsin lasillisen vettä ja sitten pitikin jo ryhmittyä viivan taakse. Tässä kuva parisataa metriä ennen maalia (kiitos kuvasta kisajärjestäjälle!):Kisakeli ja -maisemat olivat tänään kohdillaan, vasta kotimatkalla ropisi isoja sadepisaroita auton tuulilasiin. Tosi triathlonistit olisivat tietenkin tulleet paikalle pyörällä, mutta meille se ei tullut aamulla edes mieleen. Toivottavasti muistamme sitten seuraavalla kerralla ne fillaritkin.

Lähdin liikkeelle ihan liian kovaa, pari ensimmäistä kilsaa juoksin noin 5 minuutin kilometrivauhtia. Kolmas ja neljäs kilsa tuntuivat melko pahoilta, yhdessä ylämäessä vähän huippasikin. Viimeisellä kilsalla oli niin nälkä, että vatsaan sattui. En ollut vissiin muistanut eilen syödä kunnolla illalla. Lopussa olin kuitenkin tyytyväinen juoksuun, tulipa taas kokeiltua kunnolla vk-alueella juoksemista. Todellista epämukavuusaluetaistelua.

Torstaina olimme Aten kanssa jo toistamiseen Cetuksen masters -uintitreeneissä Leppävaarassa. Nyt oli ohjelmassa rintauinnin tekniikkaa. Onneksi välillä sai kuitenkin uida vähän vapariakin! Saimme uida lähes koko tunnin Aten kanssa kahdestaan yhdellä radalla, joten hyvin oli tilaa ja saatiin edetä omaa vauhtia molemmat kun hän meni edellä ne vapariosuudet.

Illan päätteeksi on vielä tiedossa palauttavaa polskuttelua Heltrin uintitreeneissä Malmilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti