tiistai 27. tammikuuta 2009

Esportissa

Treeniviikko alkoi sisätiloissa Esport Arenan sisäradalla, läksin juoksemaan pk-lenkkiä. Juuri ja juuri maltoin pitää sykkeen tarpeeksi alhaisena (keskisykkeeksi tuli 142). Juoksin tasan 10 km ja keskinopeus oli 6:04. Kyllä se niin on, että tasaisella radalla keskivauhti on aika paljon kovempaa kuin ulkona lumisilla teillä! Mutta aika tylsää on sisällä juosta.

Tällä kertaa matkaa siivitti John Coltranen 50-luvun lopun aikakauden kokoelmalevy Blue Train. Ilman musiikkia ei paljon tule juostua, ei varsinkaan Esportissa!

4 kommenttia:

  1. Kuinka pitkä rata siellä esportissa on? Onko sisäänpääsymaksu kova? Olis hauska joskus kokeilla. Onko se se sama, mikä on näkynyt myös telkkarissa joskus?

    VastaaPoista
  2. Moi! Esportin rata on 390 metriä (sisärata), 400 metriä on toisen radan keskellä (tarkkaa...)

    En muista itse nähneeni telkkarissa, mutta täällä on pari kuvaa: http://www.esport.fi/arena/juoksuradat/

    Ensi viikonloppuna ei tavikset juokse, kun lauantaina alkaa 24 h juoksu, joka päättyy sunnuntaina! Eli todellakin tyypit juoksee 24 h putkeen, viime vuonna oli vastaava tapahtuma ja muutamat juoksi reilusti yli 200 km, siinä meille kaikille tavoitetta...

    VastaaPoista
  3. Esportissa on aika kuiva ilma, mutta muuten hyvät olosuhteet. Juotavaa kannattaa ottaa mukaan! Kertamaksu on 10 euroa, 10 kerran kortti 60 euroa. Samalla hinnalla saa muistaakseni käyttää myös kuntosalia tai mennä mukaan trimmitunnille. Aika usein on tarjouksia 15 kertaa 10 hinnalla.

    VastaaPoista
  4. Sori, kirjoitin ylläolevan tekstin vahingossa Petrin nimissä, kun meillä on yhteinen läppäri(kin)!

    VastaaPoista