maanantai 12. tammikuuta 2009

Kahden viikon hikoilukielto

Kävin tänään lääkärissä poistattamassa yhden pienen luomen selästä. Luomen tilalle tuli nelisen tikkiä, jotka poistetaan kahden viikon kuluttua. Tulehtumisvaaran vuoksi voimakas hikoilu, saunominen ja uinti on nyt sitten kielletty. Juoksemisen tilalle olen suunnitellut kävelyä ja työmatkapyöräilyä. Ensi tiistaina olisi maratonkoulun tekniikkatreeni, mutta sekin taitaa mennä nyt kuunteluoppilaana.

Toisaalta tämä pakkolepo tuli ihan hyvään paikkaan, koska olen vielä toipumassa poskiontelontulehduksesta. Ja onhan tässä onneksi vielä aikaa elokuuhun!

Tänään kävin pyörällä töissä ja Tapiolan Diacorilla, ajelin yhteensä noin 20 kilometriä. Menomatkalla seitsemästä vaihteesta ei kaksi alinta toiminut lainkaan, mutta kotimatkalla sain jotenkin ruksuteltua nekin päälle. Se auttoi vähän ylämäissä...

2 kommenttia:

  1. Hei, onko tyhmä kysymys, mutta oletko varma, että vaihdat oikein? Jos pyärässäs on monta vaihdetta, niissähän on se tietty systeemi, miten saa vaihtaa, että ketju ei mee solmuun. Isolla rattaalla tietyt pienet rattaat käytössä jnejne.. Tuli vaan mieleen.

    Pieni lepotauko tekee aina ihan hyvää. Parhaassa tapauksessa se vaan kasvattaa juoksumotivaatioo!

    VastaaPoista
  2. Joo, kun mulla on vaan seitsemän vaihdetta yhteensä ja nekin napavaihteita. Aika simppeli mummopyörä siis.

    Jos tuosta pyöräilystä enemmän innostun, pitäisi varmaan hankkia kokonaan uusi fillari.

    VastaaPoista