sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Hyvää isänpäivää!

Selvisin eilisestä kurkkukivusta säikähdyksellä: lepäilin koko päivän ja tänään olen taas kunnossa. Atella sen sijaan nousi eilen kuume, ja hetken aikaa olemme hänestä jo kovin huolissamme, kun kunto näytti heikkenevän nopeasti. Onneksi hänkin iltaa kohden taas vähän piristyi, eikä tänään enää ole kuumettakaan. Varmuuden vuoksi hän on vielä huomisen kotona.

Lounaan ja tosi hyvän Nellin leipoman glögikakun jälkeen lähdin pyörällä Mäkelänrinteeseen uimaan. Matkaa kertyi pyörällä parikymmentä ja uiden 2,5 kilsaa. Pyöräreitti on alkuosaltaan tuttu niiltä ajoilta, kun poljin Helsingin keskustaan töihin. Yllättävän näppärästi täältä pääsee pyörälläkin Pasilaan ja sieltä Vallilaan. Menomatkalla poljin vähän kovempaa, kotimatkalla säästelin hikeä. Meri oli tyyni ja kauniin näköinen.

Olen jo alkanut vähän haaveilla uudesta uikkarista. Nykyinen on varmasti ainakin kymmenen vuoden takaa ja siten jo parhaat päivänsä nähnyt. Edelleen iloitsen siitä uintimatkamittarista, uitua matkaa on helppo seurata.

Pyörässä on vielä kesärenkaat. Nastarenkaat olisi kiva saada alle tänään tai huomenna, koska yöllä voi jo olla pakkasta ja aamulla liukasta. Samoin punainen takavalo odottaa kiinnitystä.

Hyvää isänpäivää kaikille isille!

Lisäys: Löysin Youtubesta ihan mahtavia uintivideoita. Selkeät ohjeet, tuskin maltan odottaa seuraavaa uintikertaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti