tiistai 10. marraskuuta 2009

Pyörällä seminaariin

Sääennuste ei mennyt tänään ihan nappiin; luvattu 30 cm lumipeite jäi tulematta. Osallistuin seminaariin Ruoholahdessa, ja vaikka olin vilkuillut bussiaikataulujakin, lähdin matkaan pyörällä. Oheinen kuva on Keilaniemestä, josta oli näköjään muutama muukin fillaristi aamulla ajanut. Räntää tuli ja silmälasit menivät huuruun hengityksestä. Olisi varmaan pitänyt napata mukaan laskettelulasit... Rännästä huolimatta oli tosi kiva mennä pyörällä. Mitä huonompi keli, sitä hauskempi mennä pyörällä. Ehkä minussa asuu pieni masokisti.


Ruoholahdessa jouduin kyllä vähän siistiytymään ennen seminaaria, koska vedenpitävä ripsiväri oli jostain syystä kuitenkin osin varissut väärään paikkaan ja hiukset olivat litimärät. Vaatteet pysyivät kuivina, samoin kengät, joiden päälle olin vetänyt tarrakiinnitteiset säärystimet. Ne ovat todella hölmön näköiset, mutta käytännölliset, kunhan pääsee polkemaan. Niissä on tosi isot heijastimetkin eteen ja sivulle.

Seminaari jatkuu vielä huomennakin. Silloin meinaan pakata vähän siistimmät vaatteet pyörälaukkuun ja vaihtaa ne päälle vessassa. Matkalla pitää kyllä varoa ajamasta liian lujaa, koska suihkua ei ole käytössä.

Alla kuva Kehä ykköseltä kotimatkalta. Pyörätie jatkuu kuvan vasemmassa laidassa meluesteen toisella puolella. Tästä on meille vain reilu kilsa. Iltapäivällä ei enää ollut kovin liukasta, tästäkin oli lumet harjattu kokonaan pois. Kotimatkalla pääsin taas siihen samaan vapauden ja vauhdin fiilikseen kuin joskus teininä pyöräillessäni Etelä-Helsingissä. Mikäköhän siinä oikein viehättää?


Sohvalle lösähtäminen houkutteli illalla, mutta sittenkin halusin enemmän mennä uimaan. Uin 500 metriä pullarin kanssa ja sitten vielä 1500 ilman. Joitakin kontakteja toisiin uimareihin tuli, niin täyttä oli. Lisäksi aika monella oli aika leveä uimatyyli ja jalkaa ja kättä tuli viereiseltä radalta eteen tuon tuostakin. Yksi iäkkäämpi mies olisi uinut päälleni ohittaessaan hitaampaa uimaria, jos en olisi väistänyt viereiselle radalle. Hmmpf. Alla kuva Tapiolan kauniista uimahallista.

Ja tässä kuvassa uimahallin lisäksi Tapiolan Kulttuurikeskus suoraan edessä uimahallin takana. Oli kiva päivä ja ilta.

3 kommenttia:

 1. Hienon näköinen uimahalli sekä maisema sen ulkopuolella.
  Mulla on huomenna uimahallipäivä. =)
  En usko itekään, mutta yritän ja ajattelin kans kuvata Tesoman hallin Treella.

  VastaaPoista
 2. Harriet, ihan itsekästä touhuahan tämä...

  Jaanaba, itsekin ihmettelin, että miten se noin kivalta näyttää. Valokuvaammisen myötä olen alkanut katsoa monia tuttuja asioita eri tavalla. Kivaa uintia sinulle huomenna!

  VastaaPoista