tiistai 3. marraskuuta 2009

Polje polje

Aamulla jätin Hesarinkin lukemisen väliin, kun halusin ehtiä uimaan ja töihin kahdeksaksi. No, ihan kahdeksaksi en ehtinyt mutta kymmentä yli olin jo työpöydän ääressä. Meiltä on pyörällä Leppävaaran uimahalliin vajaat neljä kilsaa matkaa, eikä muita vielä kuuden jälkeen paljon matkalla näkynyt. Uimahallissa oli kyllä sitten täysi pärskyntä päällä.

Uin 1,5 kilometriä, noin 38 minuuttia. Rauhalliseen tahtiin menin, samalla radalla oli pari muutakin uimaria ja hyvin mahduttiin. Lopussa alkoi vasemmassa olkapäässä tuntua vähän kipua, ehkä se sunnuntainen uinti oli mulle aika (eli liian) pitkä. Noustuani altaasta jäin vielä katsomaan teini-ikäisten kilpauimareiden menoa altaassa. Olipa tosi vauhdikasta ja kaunista se uinti. Jutut pukkarissa olivat sitten myöhemmin kuitenkin ihan taattua teinikamaa...

Kahden pyörälaukun strategia toimi hyvin. Toisessa oli pyyhe, uikkarit ja nesessääri ja toisessa työvaatteet ja -kengät. Molempiin olisi mahtunut jonkun verran lisää tavaraa, mutta näin paino jakautui tasaisemmin pyörän molemmille puolille.

Illalla hain uuden pyörän Lauttasaaresta. Se ei harmikseni ollutkaan vielä ihan valmis, sillä matkamittaria ei oltu vielä asennettu. Kun lähdin ajamaan kotiin, huomasin vielä, että kellokin puuttuu ja ohjaustanko oli muutaman millin vinossa. Onneksi on kotona handyman, jolta sujuvat korjaus- ja asennushommatkin! Ihan aistinvaraisesti arvioiden vauhti tuntui kotimatkalla kovemmalta kuin vanhalla fillarilla konsanaan ja ylämäet olivat kevyitä pikkuvaihteilla.

2 kommenttia:

  1. Hmm, etkö saanut joskus aikasemminkin vähän kehnoa palvelua jostain pyöräkorjaamosta.. Harmittavaa! Tekisivätpä mitä lupaavat. Voi vitsi sun uintiharjottelu on kyllä kadehdittavaa.

    VastaaPoista
  2. Joo, pyörä ei ollutkaan huollettu silloin kun piti ja juoksin turhaan sitä hakemaan. Kyseessä oli kuitenkin eri firma.

    Uiminen on kyllä kivaa, just mietin että menisikö huomenaamulla vai vasta illalla uimaan. Meinaan mennä joka tapauksessa. Paremman tekemisen (=juoksu) puutteessa...

    VastaaPoista