tiistai 24. marraskuuta 2009

Tervetuloa hiki!

Tämä viikko on siinä mielessä harmillinen, että pääsen pyörällä töihin näillä näkymin vain perjantaina. Muina päivinä on kokouksia tai muita aktiviteetteja niin, että pitää mennä bussilla. Eilen maanantaina menin kyllä pyörällä, kun vein heti työpäivän jälkeen vanhan pyöräni uudelle omistajalleen eli äidilleni. Siitä tuli kuitenkin vain noin puolen tunnin pyöräilyt.

Menemme Nellin ja parin kaverinsa kanssa torstaina katsomaan Twilight - Uusikuun Tennispalatsiin. Ajoin pyörällä lunastamaan liput Ison Omenan Finnkinosta. Laitoin pitkästä aikaa päälle ihan urheiluvaatteet, mikä kyllä piristi mieltä. Poljin Kehä II:n vieressä menevää pyörätietä parhaimmillaan alamäissä lähes neljääkymppiä, matkaa kertyi yhteensä parikymmenä kilsaa. Kiva oli polkea vähän kovempaa, mutta kyllä se vähän kostautui, kun selkään sattui noustuani pyörältä. Ilmeisesti rauhallisempi työmatkapyöräily on kuitenkin selälle tässä vaiheessa vielä ystävällisempää.

Isossa Omenassa lippujen lisäksi ostin Wayne's coffeesta vitamiinijuoman. Hyvänmakuista, ilmeisesti terveellistä eikä kuplia. Hinta vaan oli melko suolainen, 3,70/pullo.Saman sarjan Recovery-juomaa maistoin kesällä pitkän lenkin jälkeen Örebrossa, ja se oli mieleenpainuvan hyvää. Sitä ei nettisivuilta eikä kahvilastakaan löytynyt.

Olen jo alkanut alustavasti silmäillä triathlonin treeniohjelmia. Voi kun saisin nyt selän vaan kuntoon, niin voisin alkaa ihan oikeasti suunnitella kesän kisoja. Tänään tuli meiliä myös Helsinki City Runin ja City Marathonin järjestäjiltä, ilmoittautuminen on alkanut ja early bird -hinta on voimassa 16.12. Jos ilmoittaudun, en ainakaan tällä kertaa unohda ottaa peruutusturvaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti