maanantai 2. marraskuuta 2009

Uusi pyörä!

Ostin tänään uuden fillarin! Se on tässä:


Ajoin sillä pienen koeajolenkin. Ajoasento tuntui hyvältä, ja vaihteet toimivat napakasti. Jarrut ovat hydrauliset ja tehokkaan tuntuiset. Vähän oli sellaista vau-fiilistäkin, mitä uudelta pyörältä toivoin. Kaikki tuntui siis olevan pyörässä kohdallaan.

Pyörä (Focus Corrente Disc 2010) jäi vielä varusteltavaksi Larun Pyörään, saan sen huomenillalla. Pyörä on ns. fitness-pyorä eli kevyt hybridi jäykällä etuhaarukalla. Siihen laitetaan lokasuojat, tarakka, kello, lukko, uudet polkimet ja nopeusmittari. Lampun siirrän vanhasta pyörästä, koska se on vielä ihan kunnossa. Ostin myös nastarenkaat, ne voidaan varmaan vaihtaa alle ensihuollossa 300-400 kilometrin kuluttua. Ainakaan tällä viikolla ei täällä etelässä ole luvassa lunta tai isommin pakkasta.

Huomenna pitää mennä töihin toivottavasti viimeisen kerran vanhalla pyörällä, jonka vaihteetkin sain runnottua toimintaan viikonloppuna. Jos pääsen aamulla ajoissa sängystä, ajan Leppävaaran uimahalliin aamu-uinnille.

Hesarissa oli tänään hyvä sivun juttu iskiaksesta. Olen nyt sairastellut sitä kolme kuukautta, ja kohta alkaisi jo riittää. Kipu tuntuu enää ajoittain, mutta minulla, toisin kuin jutussa mainitaan, se tuntuu pahemmalta iltaisin.

4 kommenttia:

 1. Congrats!

  Hieno uusi pyörä, toivon vauhdikkaita kilsoja :)

  VastaaPoista
 2. Hieno tyylikäs pyörä.
  Selkävaivasi saisi tosiaan jo poistua.
  Kun selkä on ok, saatko heti mennä taas juoksemaan?

  VastaaPoista
 3. Onnea uudesta pyörästä! Tyylikkään näköinen!

  VastaaPoista
 4. Kiitos onnitteluista. Nyt sitten vaan pyörän selkään reippailemaan!

  Jaanaba, kun selkä on ok, pitää aloitella juoksu tosi varovaisesti ja mielellään pehmeällä alustalla. Oon miettinyt, että jos silloin (tammikuussa?) on pakkasta ja lunta maassa menen Esport Arenan radalle. Jos ei, juoksentelen hiekkateillä ainakin ensalkuun.

  VastaaPoista