tiistai 16. marraskuuta 2010

Kova paketti

Traineri tuli eilen postissa, kannettiin ihan kotiin saakka. Vielä ei olla ehditty purkaa pakettia, siinä se odottaa kiireettömämpää päivää nurkassa. Trainerirenkaat taitavat olla postissa, niistä tuli tänään saapumisilmoitus.


Kuntouintiryhmässä otettiin tänään aikoja 50 ja 100 metrillä. Uin ensin 100 metriä vaparia ja tein uuden enkan 25 metrin radalla: 1.32.25.  Kun viimeksi otin itse aikaa 100 metrillä, tulos oli 1.41:n tietämissä 50 metrin radalla. Joku uintikavereista tiesi kertoa, että kilpauimareilla 50 metrin aikaan lisätään sekunti, jotta se olisi vertailukelpoinen lyhyen radan ajan kanssa. En saanut tehtyä kolmatta volttikäännöstä ja tuntui siltä että jalat olivat vähän liian pinnassa.

50 metrillä kello pysähtyi aikaan 41.68 ja rintauinnissa 15 sekkaa myöhemmin 56.14. Rintauinnissa tekniikka hajosi ihan kokonaan. Se on aina tuntunutkin vaikeammalta kuin vapari.


Nyt jo kahtena aamuna peräkkäin olen töihin pyöräilyn jälkeen tehnyt kuntosalilla noin vartin pituisen selkäjumpan, jonka minulle kasasi seurakaverin fysioterapeutti-vaimo. Toisin kuin pumpin ja pallojumpan jälkeen siinä ei satu yhtään selkään, taitaa siis olla aikaisempia jumppaohjeita sopivampi. Pumpissa en nyt ole viime viikkoina käynytkään juuri siksi, että siellä tulee selkään vääriä liikkeitä kun on niin kova kiire vaihtaa liikettä ja painoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti