keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Naisten lenkki

Seurakaveri herätti henkiin naisten lenkit ja tänään juostiin niistä ensimmäinen. Lähtö oli Tontunmäestä Espoosta jo klo 17, joten menin sinne suoraan töistä. Juoksimme 7,4 kilsaa 51 minuutissa. Selässä ei tuntunut juostessa yhtään kipua, ja matka taittui nopeasti meidän kolmen rupatellessa. Lenkin jälkeen kävimme saunassa ja söimme ihanaa piirakkaa ja salaattia. Kiitos emännälle!

Seuraavan kerran naisten lenkki juostaan torstaina 25.11., ja lähtö on meiltä klo 17.Laitan kutsun vielä seuran foorumillekin. Toivottavasti mahdollisimman moni uusi ja vanha tuttu pääsee mukaan!

Aamulla kävin yhden tri-seurakaverin fysioterapeutti-vaimon luona näyttämässä selkääni. Hän näytti minulle muutaman hyvän selkää vahvistavan liikkeen ja suositteli käyntiä osteopaatilla. Soitinkin heti hänen suosittelemalleen osteopaatille, mutta ensimmäinen vapaa aika oli vasta tammikuulle. Siihen saakka jumppailen itsekseni selkää kuntoon. Alaselkä on jumissa, SI-nivelet lukossa ja yläselässäkin on kuulemma jotain häikkää. Nyt pari tuntia lenkin jälkeen selkä tuntuu taas kipeältä, mutta oli se vaan ihanaa juosta vähän aikaa niin ettei sattunut yhtään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti