sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Löhöpallero

Olin suunnitellut tälle päivälle melko paljon hommia, mutta koska väsytti päätin ottaa vähän rauhallisemmin. Pyörän sain onneksi pestyä; Focus olikin päässyt jo ihan kamalan rapaiseksi, ja pakkaskeleillä se varmaan pysyykin puhtaampana. Nyt se on kuivunut kylppärissä jo monta tuntia, ja suunnitelmissa on ajaa sillä taas huomenna duuniin.

Trainerilla on rehnyt mieli ajella jo monta päivää, mutta en saanut aikaiseksi hakea pyörää varastosta. Rengaskin pitäisi vaihtaa... Onneksi pyöräilyä tulee joka viikko ainaskin muutama tunti työmatkoista, vaikka liukkaalla ja pimeällä ajaminen ei aina mitään nautittavaa pyörittelyä olekaan. Löysin jo sopivan traneirharjoituksen, nimeltään osuvasti "The TV Special". Käytännössä siinä ajellaan rauhalliseen tahtiin ja välillä pyöritellään vain toisella jalalla. Vaikuttaa ihan hyvältä ekaksi treeniksi, mutta sen aika ei siis vielä ollut tänään.

Joogaan sentään menin. Kävelin meiltä joogatunnille Mankkaalle reilun puoli tuntia, kun Pete meni lasten kanssa autolla katsomaan uusinta Potteria. Tänään teimme koko ensimmäisen sarjan, ja se tuntui juuri niin ihanalta kuin muistinkin. Kivan lämmin olo tuli, ja tasapainoliikkeet sujuivat paremmin kuin muistinkaan. Liekö HelTri-kuntopiirillä ja ahkeralla core-treenauksella osuutta asiaan... Joka tapauksessa miellyttävä kokemus. Muutamia selkäliikkeitä varon, ja hypyt teen ainakin toistaiseksi askeltamalla, mutta muuten tuntuu kuin en olisi taukoa pitänytkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti