keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Pimeetä on

Aamulla viiden maissa sateen ropistessa ikkunaan päätin mennä töihin julkisilla. Pyörsin kuitenkin päätökseni nopeasti kuudelta, kun silloin tuli vettä enää vähän. 15 minuutin aamupalan ja kirkasvalohoidon jälkeen lähdin siis pyörällä töihin. Kyllä oli pimeää! Jalankulkijat erottaa nipinnapin ja ilman valoa pyöräilevät tulevat näkökenttään ihan yllättäen. Stadionilla oli niin voimakkaat valot päällä seitsemän jälkeen, että hetken luulin jo aamun sarastavan - turha toivo oli se!

Työpäivän jälkeen kävin kuntosali-circuitissa. Siellä oli uusi, tosi kova-ääninen sijaisohjaaja, joka jätti venyttelyt kokonaan väliin. Porukkaa oli parisenkymmentä, ja ohjaajan piti äkkiä ennen tunnin alkua tekaista 5-6 uutta liikettä, jotta kaikille riittäisi. Minuutin välein vaihdettiin, ja se tuntui melko pitkältä ajalta. Työkavereiden kanssa on kiva kuntoilla, ja samalla on mahdollisuus tutustua uusiinkin tyyppeihin. Kuntosalilla on joku uusi hieno spinning-pyöräkin, pitäisi jossain vaiheessa ehtiä siihenkin tutustua. Siinä on lukkopolkimet ja kaikki.

Kotiin ajaessa satoi taas vettä ja oli ihan yhtä pimeää kuin aamullakin. Pimeydestä ja sateesta huolimatta oli hyvä fiilis ajella, kyllä siitä jotain kicksejä selvästi saan. Kicksejä tai ei - huomenna voi olla pakko mennä julkisilla kun on vähän aikatauluhaasteita illalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti