maanantai 29. marraskuuta 2010

Kyllä päätä paleli

Ajoin tänään pyörällä töihin ja takaisin. Aamulla pakkasta oli toistakymmentä astetta, ja pukeuduinkin suht lämpimästi. Päätä paleli yhdessä alamäessä Ruukinrannassa ja varpaita vähän loppumatkasta. Muuten meni ihan kivasti. Pyörän etuosasta kuuluu jotain ihme tsirpitystä; pitäisi varmaan laittaa sinne jotain öljyä. Ennen suihkua tein vielä vartin verran selkää vahvistavia liikkeitä kuntosalilla.

Ennen kotimatkaa otin kuvan vaatteista, pukemisjärjestys oikealta vasemmalle. Pipo ja hanskat jäivät näköjään kuvan ulkopuolelle.  Pakkasta oli kotiin päästyäni 14 astetta ja näillä pärjäsin:
 • toppi, pitkähihainen urheilupaita, fleece, pyöräilytakki
 • kompressiopolvisukat, pitkät juoksuhousut, fleecehousut, ulkoiluhousut
 • pipo, hanskat, buffi
 • pyöräilykengät, neopreenisuojat


Tällainen hieno pyörien säilytyssysteemi on työpaikan autohallissa. Focus on alarivissä kolmas oikealta. En pidä sitä päivisin edes lukossa, kun ei autohalliin pääse ketään ulkopuolisia. On tosi mahtavaa saada laittaa pyörä ajokuntoon lämpimässä. Tarpeen tullen se myös ehtii sulaa päivän aikana.

2 kommenttia:

 1. talvipyöräily on hurja laji ja vaatii kunnon varusteet. itse vedin eilisiltana kahdet lipat matkalla kotoa uimahallille. autotie oli liukas muhkura ja fillari vaan luisui alta. onneksi ei ollut autoja lähellä. pitää varmaan hommata nastat tai sitten suosiolla vaan juosta.

  hanna

  VastaaPoista
 2. Hanna, hanki vaan ne nastat niin on paljon helpompaa :)

  VastaaPoista