tiistai 9. marraskuuta 2010

Uinticooper

Kuntouintiryhmässä uitiin tänään uinticooper. 12 minuuttia tuntui uidessakin ihan kohtuupitkältä ajalta. Yritin pitää käsivedon pitkänä ja kiertää vartaloa kunnolla. Jossain vaiheessa huomasin, että potkuakin voisi vähän tehostaa. Uin lopulta 640 metriä, mikä on meikäläisen ikäluokassa erinomainen tulos. Tässä sadan metrin väliajat: 1.30 - 3.18 - 5.12 -7.13 - 9.18 -11.10. Yritin uida tasaista vauhtia, ja alun spurttia lukuunottamatta onnistuinkin. Lopussa pystyin vielä ehkä hiukan kiristämään.

Tämä oli vasta toinen kerta, kun uin hallissa kelloa vastaan. Ensimmäinen kerta oli maaliskuussa, kun osallistuin HelTri Cupin 400 metrin uintiin. Silloin 400 metrin aikani oli 7.40, kun nyt osana cooperia uin saman matkan aikaan 7.13, parannnusta 27 sekuntia. Se on uskoakseni ihan kivasti. Ehkä muutaman sekunnin olisin tänään vielä voinut nipistää, jos olisin uinut lyhyempää matkaa.

Työmatkat ajoin eilen ja tänään pyörällä. Lunta oli tänään kotiin tullessa sentti-puolitoista, tuuli oli myrskylukemissa ja taivaalta satoi vaakaräntää. Ilman nastarenkaita olisi jäänyt ajamatta. Muutama minuutti pitempään meni kuin normaalisti. Yhden peräänajonkin näin Paciuksenkadulla; ilmeisesti joku oli vielä liikkeellä kesärenkailla.

Ensimmäiset Amazonilta tilaamani kirjat tulivat tänään postissa: Strenght Training for Triathletes ja Workouts in A Binder - Swim Workouts for Triathletes. Ensisilmäilyllä molemmat vaikuttavat tosi hyviltä!

2 kommenttia:

 1. Uinnissa saa tehdä yllättävän paljon töitä, jotta ajat paranevat. Joten tuo lähes puolen minuutin parannus on paljon. Onnittelut!

  Olet aikamoinen sissi, kun olet eilen illalla fillaroinut kotiin.

  Itselläni on juuri tuo samainen strenght -kirja, jonka perusteella tein eilisen lihaskuntotreenin. Pidän kirjan sisällöstä, mutta kirjaa en viitsi kärrätä salille. Onneksi kopiokone on ollut käytettävissä :).

  VastaaPoista
 2. Kiitos Päivi! Olen kyllä iloinen nyt kun uinti kulkee. Pitää vaan alkaa treenata sitä vauhtiakin.

  Talvipyöräily kuulostaa paljon enemmän sisseilyltä kuin on; ihan sama juttu kuin talvijuoksu. Pitää vaan olla varusteet kunnossa.

  Tossa sen voimakirja vielä odottaa lukemista, on pitänyt vähän kiirettä...

  VastaaPoista